Concept tekst voor de VVE tbv de website

Hoi Mieke, wil je even kijken of dit een geschikte mail is voor iedereen? De website kan wat ons betreft de lucht in?

Horen graag, groet Karin en Julien

++++++++++++++++

Beste medebewoners,

Zoals jullie misschien al gezien hebben ziet de website van Duivendaal 1 er iets anders uit. Dit is gedaan om de technische voorwaarden te scheppen ten behoeve van het borgen van gewenste functionaliteiten. Hiervoor was de oude inrichting niet geschikt en moesten we uitkijken naar een andere oplossing. Misschien wat minder spectaculair maar in ieder geval (naar onze) mening wel overzichtelijker en (niet onbelangrijk) ook veel sneller.

Daarmee is het is mogelijk geworden om de documentenhuishouding van de VVE (archief voor notulen, technische gegevens etc.) in de site onder te brengen. Hiervoor krijgen Mieke en Karin de rechten. Ook is het mogelijk een blog te beginnen of verslagen rechtsreeks in de site in te voeren, dit gaan we de komende tijd verder ontwikkelen.

Voor alle bewoners zal er een profiel worden aangemaakt.

Na het invoeren van deze gebruikersprofielen krijgen alle bewoners een mail toegestuurd om (na eerst het wachtwoord gewijzigd te hebben) in te loggen. Als je ingelogd bent komt er een extra menu tevoorschijn met de titel bewoners. Onder dit menu is een onderverdeling gemaakt waarin div. documenten gevonden kunnen worden. Voor iedereen zichtbaar en te downloaden.

Het wijst zich vanzelf al weten we uit ervaring dat er altijd vragen zullen zijn, daarvoor kan je altijd contact opnemen met Mieke of Karin. Belangrijk is dat als je de mail krijgt dat je je gebruikersnaam onthoudt en dat het wachtwoord te wijzigen is door in het groen wachtwoord veld/vlak te gaan staan en het ingewikkelde wachtwoord ter plekke van het groene vlak te verwijderen en je eigen wachtwoord te plaatsen. Daarna wijst het zich vanzelf en kun je inloggen en uitloggen wanneer je maar wil. Graag ontvangen we foto’s en leuke berichten over ons pand en de directe omgeving, deze kunnen via Mieke lopen en kunnen dan geplaatst worden.

Hartelijke groet Julien van de Hoef, namens de webcommisie:)

Karin van de Hoef-Reijnders
(0683709395)

julien hoef
Author: julien hoef

Bedankt voor je bestand.